..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival de cinema budista de Catalunya

by 23:10 0 comentaris
 

El festival de cinema budista de Catalunya presenta en aquesta edició al Parc Verdi, del 23 al 27 d´octubre 8 pel·lícules i 8 col·loquis; Samsara, Tukdam; entre mons, Zen per a res, El monjo i el rifle, Pel camí, Un porc a la Cruïlla, El Gran XIV i La Partida.
A més hi ha una convidada d´honor; Rosemary Rawcliffe, fundadora de Frame of Mind Films, consultora, productora executiva i directora guanyadora del premi EMMY amb més de 30 anys d'experiència internacional a la televisió, publicitat, cinema, vídeo i producció teatral.
Les sessions seran complementades amb presentacions presencials o online per part dels directors o directores, així com per entrevistes i col·loquis. A més de les projeccions, hi haurà també activitats paral·leles a diverses localitats programades per les diferents entitats membre de la CCEB, com ara sessions de meditació, tallers per a nenes i nens, cinefòrums, xerrades i portes obertes.
És un festival dedicat a apropar a tots els públics el budisme i els seus valors, com ara la no-violència, la interdependència de tots els éssers vius i el respecte pel medi ambient. Un festival amb una programació acurada, oferint pel·lícules i documentals de recent creació amb diferents mirades sobre temes d'actualitat, i una perspectiva de continuïtat com a biennal. De la mateixa manera, la selecció de les pel·lícules i els documentals que conformen la programació ha estat basada en uns criteris que respecten l'equitat de gènere.
El Festival, compromès amb els valors essencials del budisme, vol ser actiu pel que fa a la seva petjada ecològica. Per aquest motiu es minimitzarà al màxim l'ús de paper i, en la mesura que sigui possible, s'utilitzaran només materials reciclables. 

Llatins

Developer