La periodista Omaira Beltrán entrevista a Sara Cuentas, experta en gènere, desenvolupament, migració i interseccionalitat i també redactora i consultora internacional per a organismes governamentals i no governamentals en l'avaluació de programes de desenvolupament des d'un enfocament feminista i de drets humans. Sara Cuentas és creadora de la metodologia "Anàlisi Interseccional pel Canvi", mitjançant la qual promou, avalua, analitza i enforteix processos d'apoderament de col·lectius i comunitats diverses des de la crítica decolonial i l'anàlisi interseccional.
La Sara ens presenta la segona 'Escola de Feminisme Decolonial' que es durà a terme entre el 7 i el 26 de febrer del 2019 a La Cuina. Espai Francesca Bonnemaison (Carrer Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona, Catalunya). L'Escola Feminista Decolonial, impulsada i organitzada per la Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, de la qual la Sara també en forma part, és un espai epistemològic de ruptura amb l'academicisme euro-cèntric. Un espai d'anàlisi i presa de consciència col·lectiva que comparteix genealogies i epistemologies entre les antecessores històriques que van resistir la colonització i les noves generacions d'activistes i feministes decolonials.
La xerrada va tenir lloc a la seu del CIEMEN de Barcelona el divendres 1 de febrer del 2019. Itacat Ràdio és un projecte d'ITACAT. Agència de Comunicació Intercultural, realitzat gràcies al suport de l'equip de comunicació de Xarxa BCN Antirumors, l'Ajuntament de Barcelona, L'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, el Centre Internacional Escarrè per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) i l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.
+ info: https://itacat.info
#dones #interculturalitat #dretsdelspobles #dretshumans #catalunya #barcelona #america #peru #racisme #dona #entrevistes #radio #catala
#dones #interculturalitat #dretsdelspobles #dretshumans #catalunya #barcelona #america #peru #racisme #dona #entrevistes #radio #catala