..... Inici | Ràdio | Recerca

Aula de Teatre Fòrum Intercultural (15a edició)

by 17:10 0 comentaris


Si vols compartir experiències amb persones de moltes cultures, debatre estereotips i rumors sobre la diversitat cultural fent teatre, viure una experiència creativa intercultural, i aprendre tècniques de Teatre Fòrum, no t’ho pensis i inscriu-te. Aquest és el teu espai! Anima’t! Tots podem fer teatre!

El projecte, destacat per la Comissió Europea com a bona pràctica d'integració, té com a objectiu promoure la participació diversa i el debat al voltant de la convivència intercultural a la ciutat.

Ja són més de 400 les persones que han participat en aquest projecte de teatre fòrum intercultural, organitzat per Casa Àsia conjuntament amb el Pla BCN Interculturalitat de l'Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona.

La 15a edició de l'Aula de teatre Fòrum Intercultural serà dinamitzada per:
- Aurea Ayón, actriu de professió i dinamitzadora de teatre fòrum amb experiència en grups interculturals i intergeneracionals entre d'altres.
- Cristina Zhang, psicòloga educativa especialitzada en aprenentatge en entorns de diversitat cultural i processos identitaris.

La Cris és catalano-xinesa i l'Aurea és Mèxic-catalana. Es van conèixer fent teatre i ara fan equip per acompanyar i compartir les seves experiències i sabers en la convivència intercultural.

Aquest projecte està coordinat per Imma Llort, responsable de l'Escola de Bambú i Gaëlle Patin Laloy, responsable del Programa Diversitat i Interculturalitat de Casa Àsia. Si vols més informació sobre aquest projecte intercultural pots escriure a interculturalidad@casaasia.es

Requisits necessaris:
Ser major de 16 anys.
Inscripcions gratuïtes fins a l'1 de març a interculturalidad@casaasia.es amb: nom i cognom, número de DNI / NIE o passaport, telèfon, email, ciutat de residència, edat, gènere, país d'origen, estudis o treball i explicar la motivació.
No cal tenir experiència teatral prèvia.
Places limitades.
Es demana compromís de participació en les sessions i en la representació final.

Les 8 sessions tindran lloc del 3 de març al 5 de maig de 2018, els dissabtes de 11.00 h a 13.30 h amb una actuació oberta al públic l'últim dia. Els dies 24 i 31 de març no hi haurà sessió.

Data: 03/03/2018 > 05/05/2018

Horari:

Dissabtes del 3 de març al 5 de maig de 2018, d'11.00 h a 13.30 h.



Lloc:

Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona

Entrada:

Inscripció gratuïta fins a l'1 de març: interculturalidad@casaasia.es



Organitza: Casa Àsia, Àrea de Drets de #Ciutadania, #Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona i el Pla BCN Interculturalitat

#agenda #formaciointercultural #casaasia

OBS

Developer